Project D, Maaseik

Voor dit renovatieproject te Maaseik heb ik de zolderrichting mogen voorzien. Voor het interieur hebben we gekozen voor een strakke maar warme en huiselijke sfeer. Dit probeer ik steeds terug te laten komen in mijn ontwerpen. De klant wou graag hun slaapkamer met dressing integreren in de zolderkamer. De bestaande balk moest behouden blijven, zo blijft het karakter bestaan.

Door te werken met houten decor wordt er warmte gecreëerd. Dit in combinatie met wit gelakte kasten, maakt het geheel licht en aangenaam om te vertoeven. De klant wilde in eerste instantie ook een vrijstaand bad integreren in de zolderkamer, maar omwille van technische redenen, is dit niet door kunnen gaan.

 

ralf-2016-09-14-10423100000

ralf-2016-09-14-12013700000

ralf-2016-09-14-12121400000

ralf-2016-09-14-18481900000

ralf-2016-10-20-21573500000