O V E R  M E Z E L F

 

Van jongs af ben ik geboeid door interieur en al snel wist ik dat het mijn droom was interieurarchitect te worden. Deze heb ik kunnen verwezenlijken in 2014, toen ik ben afgestudeerd aan de UHasselt. Al snel bouw je een eigen stijl uit. Ik werk graag met warme en gezellige materialen, zowel strak als landelijk. De combinatie hout, natuursteen en staal komen vaak terug in mijn ontwerpen. Door groot aanbod van materialen en mogelijkheden is het soms erg moeilijk om je woning (opnieuw) in te richten. Als interieurarchitect wil ik u  graag hier bij helpen. Het begeleiden en adviseren om je project te realiseren kan in verschillende stappen gebeuren. Jullie kunnen zelf kiezen in hoeverre jullie deze stappen willen volgen.


 

S T A P P E N P L A N

 

1: Kennismaking: We maken een afspraak om te zien wat de bedoeling is van het project en over welke ruimtes het gaat. Dit gesprek is informatief, vrijblijvend en geheel kosteloos. Voor een goede impressie van de behoeften en wensen doen we dit graag op locatie als het om een renovatie project gaat. Hierna ontvangen jullie een gepersonaliseerde offerte waarin jullie verschillende stappen kunnen kiezen die jullie uitgewerkt willen.

2: Voorontwerp 2D: Na goedkeuring van de offerte worden plannen in 2d uitgetekend en de mogelijkheden en verschillende opties met jullie besproken.

3: Visualisatie: Dankzij uitgebreide 3d-plannen krijgen jullie een beter beeld van hoe de ruimtes er zullen uitzien, de lichtinval, de sfeer,… We doen een voorstel voor meubelen, kleuren en materialen, rekening houdend met de huisstijl, gewenste uitstraling en duurzaamheid.

4: Uitwerken plannen: Nu is het definitieve ontwerp gekozen en zal alles in detail moeten worden geregeld en worden vastgelegd. Alle plannen worden nu ook nauwgezet uitgewerkt zodat er prijsofferte kunnen worden opgevraagd.

5: Offertes opvragen: Om jullie een beter idee te geven van de totaalprijs zullen wij offertes opvragen voor het uitvoeren van het project aan de leveranciers van de gekozen materialen en/of meubels.

6: Planning van het project: Alles wordt nauwkeurig uitgewerkt zodat alles vlot kan verlopen en er geen verrassingen zullen zijn achteraf.

7: Uitvoering en opvolging: We begeleiden de bouw en zorgen dat alles tot in de puntjes wordt uitgevoerd, precies zoals afgesproken.